Härlig jaktpremiär

Tiden går fort när man har roligt. Jag har varit uppe i fjällen sedan i onsdags och kom hem nu på eftermiddagen. Vilka härliga dagar det har varit. Onsdag gjorde vi en tur ut med hundarna för att träna lite grann samt njuta av det otroligt fina väder.

Jag har varit ute varje dag och jagat sedan premiären i torsdags. Fast några ripor i säcken blev det inte för mig. Fokus låg på att få bra situationer med hundarna och när det fina läget infann sig så bommade jag. Jaja, de flyger vidare och det kommer nya chanser. Längtar redan till nästa tur. En hel del fiske, svampplockning, umgänge med trevligt sällskap, mys i husvagn och restaurangbesök i Vuogga har också hunnits med.

Här är ett gäng bilder från dagarna i fjällvärlden. Klicka på bilderna för att se dem i fullstorlek i bildspelet.

[nggallery id=23]

De själsliga batterierna är fulladdade. Nu blir det några dagar med total återhämtning för kroppen. Den värker något så kopiöst, men som jag sagt förr så tar jag den smällen då och då eftersom det ger så otroligt mycket att få ägna sig åt sånt som man mår bra av rent själsligt.
Nu blir det ryggläge i soffan en stund. Skönt med en ledig dag i morgon. Då ska jag göra absolut ingenting!
/Elin

Relaterade inlägg