Nostalgi

Ledig dag och jag ägnar mig åt att varva tråkgöra hemmavid med lite hundträning och surdegsbak. Kroppen känns inte helt okej.

I dag har det varit en nostalgiresa i en grupp på Facebook. Vi är många som har funnits på nätet i massor av år och vi har alla haft dagbok på nätet. Det var lite annorlunda jämfört med dagens bloggar. Det är ju inte så värst länge sedan jag tog steget från kod-knackande och allt som hör till för att ge mig in i WP-världen.
Det var en rolig tid. Man lärde känna så otroligt många människor. Än i dag har jag fortfarande kontakt med många. Jag sökte i mitt gedigna arkiv från 2000, då jag började på nätet, och hittade en massa skärmdumpar över mina gamla layouter/designer. Här hittar du dom: www.elinsite.com/layouter.htm

I kväll blir det röding till middag. Känner riktigt hur jäkla gott det ska bli. Det är sällan vi äter det, trots att vi ofta tillbringar tid i fjällvärlden. Men nu jäklar har jag ett par stycken i frysen och det känns så bra. Fler ska det bli innan hösten är slut.
/Elin

Relaterade inlägg