Första pris

image

21/3 fick Scott 1 ÖKL m HP på SNFKs fjällprov och han är nu även SEUCH. Så jäkla kul!

Kritiken från provet:

PH  SKIPSFJORDHÖNA’S C SCOTT SE11860/2012, äg Elin Johansen, Piteå, för Johan Backlund
Scott startar i mycket bra fart, stil och stort format. Slår ut långt i medvind men kommer in och revierar nu riktigt fint framför oss i god kontakt med sin förare. I sitt andra släpp söker Scott fortsatt mycket bra och mot slutet av släppet hittas Scott i stramt och stilfullt stånd. Avancerar till nytt stånd. Reser precist ripor och är komplett lugn i flog och skott. Apporterar utlagd fågel utmärkt. Fortsätter i tredje släpp i mycket bra fart, stil och format och tilldelas idag ett välförtjänt 1 hp. Släpptid 45min. 1 hp Ökl

Jag och Arvid har en hemmahelg medan Johan är och tävlar med Scott. I dag har jag varit en sväng till Storheden medan Arvid var hos farmor och farfar. Tack för både barnpassning och god lunch efteråt. 🙂 Guld värt!

I morgon hoppas jag på en relativt lång sovmorgon, gärna lite längre än dagens som räckte till 06:20. 🙂  Sen ska det lagas lite mat inför kommande påsk i fjällen. Men är det lika soligt som i dag så tror jag vi struntar i alla hushållssysslor och ger oss ut i skogen med fyrbentingen som är kvar hemma.