Fjällen levererade

Vilken härlig helg det blev med bästa tänkbara vårvinterväder. Fjällen har verkligen levererat i helgen. Hoppas att resterande helger och framför allt att påsken får samma finväder.

Fredagkväll blev det ost, kex och vin tillsammans med pappa, Jorunn, Anita och Trond. En finkväll med trevligt samkväm. På lördagen styrde vi kosan ut på fjället för att jaga. De sista två jaktdagarna för den här säsongen resulterade inte i någon fågel, men det var ändå okej. Det kändes dock som om man befann sig mitt i skottlinjen på lördagen då flera jägare var i samma område och sköt från olika håll. Kändes inte helt stabilt.

I går var det riktigt kalasväder och det var inte lätt att slita sig från fjällen. Men några fina timmar fick vi ute innan vi packade ihop för att åka hem. Jag och Arvid satt och myste i solen medan Johan jagade.

Dessvärre har förkylningen börjat att bryta ut. Det måste vara den som gjorde att jag var så orkeslös förra veckan. Hela helgen har jag haft ont i halsen och i dag var jag hur hes som helst på morgonen. Men ingen feber.. *ta i trä*

Till helgen blir det fjällen igen. I alla fall för Johan. Det är ännu oklart om jag åker upp. Det är jaktprov med Scott som står på schemat. Ska bli kul.

Helgen i bilder:

image
Rosig efter en dag på fjället.

image

IMG_7494[1]

IMG_7484[1]

IMG_7483[1]

IMG_7474[1]
IMG_7465[1]

IMG_7459[1]

IMG_7456[1]

IMG_7433[1]

IMG_7500[1]
IMG_7497[1]

/Elin

Relaterade inlägg