Ser livet med nya ögon

Semestern lunkar på. Någon längre tripp har vi inte gjort i och med att Leffe fortfarande inte har någon semester. Lite irriterande är det, men det är bara att gilla läget.

I dag har jag och Linus varit till stan. Jag har äntligen fått tummen ur det berömda och skaffat mig linser. Glasögon har jag haft sedan jag var 13 år och jag har många gånger sagt att jag borde skaffa linser. Synen har inte blivit bättre med åren om man säger så och glasögonen har jag bara när jag kör bil och ser på tv – fast jag borde ha dom jämt. Jag har nu haft linserna i några timmar och det känns faktiskt ganska så bra. Det känns fortfarande i det högra ögat att jag har något där. Men det är nog en vanesak. Det samma gäller att pilla i och ur dom. Rackarns så mickligt det var.

Ett reafynd har jag gjort i dag. Ett par nya skor för halva priset. Nice!


250 kronor, Scorett

Jag har bytt tema på sidan men har inte ändrat bildstorleken på tidigare inlägg. Får se om jag behåller den här looken eller byter tillbaka till den förra. Ska dock bege mig ut i solen nu och inte sitta inne vid datorn.
Ha en skön tisdag!
/Elin

Relaterade inlägg

3 reaktioner på ”Ser livet med nya ögon

  1. Vilken snygg design det blev!! Njut av semestern även om ni är hemma! Kram på dej!

  2. Snyggt det blev med nya designen. Jag gillar! Hoppas du har fina sommardagar!! Kram vännen.

Kommentarer är stängda.