Hemmahelg

Långledigheten på hela 11 dagar inleddes med en skön hemmahelg. Planer fanns på att åka upp till fjällen, men med tanke på ovädret som rådde i fredags och även delar av lördagen, valde vi att stanna hemma. Jag har istället varit och tränat en hel del med hundarna här hemma. Bland annat jakttränat samt apportträning i skogen.

Med Fly-gumman går det bra. Det verkar som om medicinen verkar och hon har inte pinkat inne på hela helgen. Känns skönt.

I dag har jag varit i Finnliden och tränat med Boy. Vädret var gudomligt och det kändes som en riktig vårvinterdag. Agneta hade med sig både våffeljärn för eldstad samt våffelsmet så det blev nygräddade våfflor under fikapausen. Gott! Tack alla för en trevlig träningsstund.


Korvgrillning, kaffe och våffelgräddning vid elden.

Stort grattis till Kicki som i går blev BIR och BIS med Gidde på SSRK:s utställning i Öjebyn.

Relaterade inlägg

En tanke på “Hemmahelg

Kommentarer är stängda.