Intensiv dag

Brrr…. det känns verkligen att vintern närmar sig med stormsteg. Det är inte speciellt kallt, enligt termometern, men det är ändå råkallt i luften. Snön har visat sig ett par gånger redan. Vi har i skrivande stund inte en snöflinga på marken. I fjol, vid samma tid, var det helt vitt. Då kom snön på en gång utan att vara på småbesök innan. Är tacksam att det inte är så, eftersom vi än inte har plockat undan sommaren på tomten.

I dag har det varit en ganska intensiv dag på jobbet med bland annat ett möte med en fantastiskt inspirerande tjej som kommer i tidningen inom kort. Därefter lite förberedande inför en stor nutidstävling som tidningen arrangerar varje år. Följt av andra sysslor och så mitt i allt ringer växeln och påtalar att massören efterlyser mig. Jag hade tagit fel på dag. Var helt säker på att jag skulle ha massage på torsdag – inte tisdag. Bara att ila iväg och inta massagebänken. Vilket var behövligt. Men lite tufft eftersom jag hade nyätit och var proppmätt. *ler*

Bild från Google.

Efter jobbet pinnade jag in på bibblan och lånade ett par böcker. Bokmal som man är får man lite lätt panik när man inte har något att läsa när man lägger sig på kvällen. Jag läste häromkvällen ut Läckbergs senaste ”Änglamakerskan”. En bok jag varmt rekommenderar.
/Elin

Relaterade inlägg

En tanke på “Intensiv dag

  1. Har läst alla Camilla Läckbergs tidigare böcker, men inte denna. Då får man väl pinna iväg till bibblan och låna den vid tillfälle.
    Ha det bra!

    Kram Maggan

Kommentarer är stängda.