Rolig tripp

Måndagskänslorna är påtagliga i dag. Shit, så trött jag var i morse när väckaren ringde. I lördags åkte jag och Kicki i väg till Vännäs – före tuppen. Jag steg upp strax efter 3 på morgonen för att packa det sista och göra mig klar. Termometern visade redan vid halv sex att det skulle komma att bli en varm dag. Det blev en grymt varm utställningsdag där både hundar och ägare led. Luften stod stilla och de 32 graderna dallrade i luften. Allt klibbade! Vi fick både duscha och ha kyldukar på hundarna för kyla dem så att de inte skulle få värmeslag.

Boy är ju fullcertad, efter att han fick sitt tredje cert i Öjebyn. Men eftersom jag hade anmält honom till den här utställningen sedan tidigare, ställde jag honom. Han var rejält påverkad av värmen. Det var tungt att springa i ringen och själv snurrade det för mig i huvudet.


Kyler grabben med kylduk. Det var grymt varmt!

Stort grattis till Tina som blev BIR med CACIB samt fick CERT med Qulan och i och med det blev utställningschampion. Därefter placerade hon sig som BIG-4 i gruppfinalen. Grattis även till Tony och Lina som blev BIR med CACIB med Joker och som även på söndag blev BIR med Buster som också fick CERT och CACIB! Grattis till fina resultat!!


En riktigt hotellnjutare har här smygit sig upp i sängen, trots att man inte får det.

Efter utställningen åkte vi in till Umeå där vi checkade in på mysiga Scandic syd. Efter att vi hade fått duscha, matat och rastat hundarna samt intagit ett litet vinglas käkade vi go´middag i hotellets resturang. När klockan sedan var 21 låg vi i sängarna framför tv:n. Det tog inte många minuter innan vi somnade.

I går var det betydligt svalare ute. Jag, som hade tagit shorts, fick byta till långbyxor när vindarna tilltog. Denna dag var det springer-ringen som gällde. Det blev finfina resultat för Kicki som först blev BIR-valp med Gidde, därefter bästa hane med Eddy som fick CERT och CACIB, 2:a bästa tik med Kakan med CACIB och sedan springer hon hem BIR:et med Eddy. Stort grattis Kicki och grattis även till Eddys matte Jessica, som inte var med eftersom hon är på resande fot!


Finnlidens End Of Crime BIR & C.I.E FIN V-05 NO V-08 SE U(u)CH NO UCH High Score One-Of-Us BIM

Vi har haft en superrolig helg med många skratt. Personalen på hotellet måste ha funderat stundvis vad vi var för ena. Det hände ett par mindre incidenter som innehöll ogenomtänkt kommentar, resväska som öppnade sig i receptionen och glömd kofta på rummet. 🙂 Tack Kicki för den trevliga helgen! Det måste vi göra om.

Jag kom ihåg EFIT i ungefär tre timmar – sen var det som bortglömt. Därför blir det inga fler bilder än de som jag lagt ut här ovan. 🙂

Jag har fått en hel del soleksem efter lördagens solgass. Jag som, brukar vara tålig. Hoppas de ger med sig snart!
 

Relaterade inlägg

3 reaktioner på ”Rolig tripp

  1. Tack för en helt otrolig helg med många skratt…nu j-vl laddar vi för nästa roadtripp som säkert blir lika galen;)

  2. Grattis till fortsatta framgångar med Boy!
    Jag blir så imponerad att du orkar hålla igång.

    Hoppas du får en skön sommar!

    Kramar Maggan & Co

Kommentarer är stängda.