Full fart mot helgen

Fredag och ledigdag! Härligt, härligt.

Jag har just packat om väskan för en ny tripp tillsammans med Kicki. Vi åker i afton till Jokkmokk för att sova över hos Maria därefter fortsätter färden i morgon till Gällivare och SKK:s internationella utställning. Med mig har jag Boy som jag sedan länge hade anmält även till den här utställningen.

Det blir dock sommarens sista utställning för oss. Vi kommer nu att öka upp intensiteten i vår träning i sommar inför höstens jaktprov. Målet är så klart ettan i öppenklass så att han blir utställningschampion med sina tre cert i bagaget. Men den där nedrans ettan är grym svår att få. Det är bara att nöta på och träna, träna och åter träna. I bland känns det tämligen hopplöst, men så vänder det och saker och ting faller på sin plats. Så man ska aldrig ge upp hoppet!

Trevlig helg alla!

Relaterade inlägg