Cool prinsessa

Elin
19 februari, 2017

saga

”Mamma, jag vill inte ha en sån där fin prinsessa när jag blir stor. Jag vill ha en cool en”.
Det var Arvids kommentar efter att jag hade läst den gamla sagan från när jag var liten med något mossiga värderingar. (Valde bort delar ur den när jag läste, gillar inte undertonen i den). Men Arvids kommentar gladde mig.

Han är en tänkare vår unge man. Det är en härlig tid just nu med många funderingar och fina samtal.

Hemma-helgen lider mot sitt slut. En skön och avkopplande helg. I går morse åkte jag och Arvid till badhuset i Öjebyn. Johan följde med och tog en långpromenad hem med hundarna medan vi var i plurret. I dag har jag varit på gymmet på ett högintensivt träningspass. Skönt! Sen blev det en tur till grannkommunen.

I dag kom det äntligen lite mer snö. Men på tok för lite. Det är deprimerande när barmark börjar visa sig i skogen. I februari!

Comments are closed !