Blommor och bin

När jag öppnade fönstret i vardagsrummet i morse fylldes huset av en härlig blomdoft från den blommande rosbusken utanför. Det kändes somrigt och gav en härlig känsla i sinnet. Det har varit en fantastiskt fin semesterdag i dag som har bjudit på strandliv i Koler, bad med hundar och avkoppling på gräsmattan här hemma. Jag försöker fånga dagen och bara vara – som det heter. Känns ganska okej.

I går åkte jag och Linus till Arvidsjaur där vi låg i badet i flera timmar. Mysigt och roligt.

Att det är sommar märks minsann ute i rabatterna och runt om på gården. Det blommar för fullt. Även flygfäna är i farten. Jag tror vi har en smärre invasion av brems, getingar och andra irriterande bevingade saker.


Klicka för att se större i format.

Ha en fortsatt skön torsdag!

Relaterade inlägg

En tanke på “Blommor och bin

Kommentarer är stängda.