Semsterdag 1

Dag 1 på semestern bjuder på halvdant väder. Jag börjar snart känna mig lite småstressad inombords. Var sjutton är sommarvärmen!

Midsommarhelgen har firats på hemmaplan. Fredag kväll åkte vi till en tjärn och fiskade samt grillade hamburgare. Mysigt och avkopplande. Linus drog vinstlotten och fick den största fisken av oss tre.


Linus vevar in sin regnbåge.

I lördags var det ostadigt väder med åska och regn. Jag trotsade regnet och gav mig ut med hundarna för att träna. Senare på kvällen åkte vi ned till havsbadet och hälsade på Leffes bror med familj som stod där med husvagn. Det var rejält röj på beachen i och med att Chicago uppträde.

I fredags startade jag min detox-kur som jag kommer att köra i 20 dagar. Tre tabletter om dagen och 1,5 liter vatten är det som gäller. Ingen större skillnad i kostintaget. Men resultatet förbättras om man rör på sig mer samt tänker på vad man äter. Det känns riktigt bra. Än så länge har jag inte haft några biverkningar bortsett från att man springer oftare på toa och för att allt vatten ska ut. 🙂

Jag tycker att tiden går på tok för fort. Vi närmar oss redan slutet på juni och mina tre semesterveckor kommer garanterat att svischa förbi.


Lata dagar i hängmattan. 🙂

Relaterade inlägg