Staciegumman på besök

I går var jag och Linus på bio och såg Spiderman 3 i 3D. Första gången jag ser 3D sedan jag var liten. Man kan väl lugnt säga att det var en grym skillnad mot för då. Jäklar vilka häftiga effekter och inte det minsta åksjuk blev jag. Möjligen att vi blev smått fnittriga och galna efteråt, men det kanske inte hänger ihop med vilken dimension filmen visades i. 🙂

Det var en jättefin kväll fylld med skratt, mys och härligt umgänge.


Stacie och Boy.

I dag är Stacie här och hälsar på medan hennes familj är i Boden. Grabbarna tyckte det var toppen när hon kom vid sjutiden i morse. Det är några månader sedan de sågs sist. Stacie själv saknade sin nya husse till en början, men fann sig sedan och somnade som en stock i sängen bredvid brorsan Boy.

I dag är det en ganska grå och mulen dag. Hoppas molnen spricker upp så vi får lite sol.
/Elin

Relaterade inlägg