Färdigstickat

Efter ett par timmars stickande är nu Linus rastamössa färdig. Den blev helt okej. Lite tålamodsprövande var det mot slutet när det blev lite krångel, men men. Grabben är nöjd med nya mössan.

Även den här helgen har vi varit på hemmaplan. Jag har egentligen inte gjort något speciellt. I går var jag ute ett par timmar med hundarna i skogen. Vi såg en tjäder och en ripa som vi tvåbenta tryckte upp. Så det blev inga riktiga fågelarbeten, tyvärr. Men nästa gång kanske. Det var trots det skönt med frisk luft och hundarna var jättenöjd efteråt.

I dag har jag sovit på tok för länge. Kroppen var helt paj när jag vaknade. Jag konstanterar återigen att vår säng är helt värdelös. Jag blir så grymt mycket sämre värkmässigt av den. Det första jag skulle investera i om jag mot förmodan skulle vinna en miljon eller två är en ny säng!

Jag köpte ett par nya goretex-kängor häromdagen som jag nu håller på att gå in. De är grymt lätta. I eftermiddag tog jag på mig skorna och gick en långprommis med hundarna.

Foto: intersport.se
foto: intersport.se

Relaterade inlägg