Rimfrost

I går skulle jag se en film på tv men somnade ganska fort. Bredvid mig i soffan hade jag settrarna. Här är en bild på mig och Boy som Linus tog. 🙂

Vår by brukar varje vinter gnistra av tjock rimfrost på träden som får många passerande att stanna till och fota. I går när jag kom hem från jobbet var det snöfritt ända fram till en dryg mil innan vår by. När jag närmade mig hemmet ser jag att morgonens kraftiga snöfall har skapat en härlig rimfrost.

I dag tog jag med mig kameran när jag gick en skogspromenad med hundarna. Här är några bilder.


Skogsvägen är numera snötäckt.


Rimfrostiga grenar!


Ett ensamt kämpande löv på frusna grenar.

I eftermiddag ska jag in på tidningsfabriken för att jobba några timmar. Vi har varje år en nutidstävling för åttondeklassar. En tävling som går på webben under ett antal veckor. I kväll är det dags för den stora finalen mellan två klasser. Vi är några stycken som har hand om själva finalen med allt vad det innebär med teknik, konfrencier, domare och så vidare.

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Rimfrost

  1. Sömntuta 🙂
    Men oj vad snö.. inget här i ”söder” en sådär 35mil söderut.
    Fast lite dåligt skoterföre ännu..

Kommentarer är stängda.