Ett gäng bilder till

Vaknade vid halv sju i morse av att jag frös. Jag hade inte ställt upp termostaten nog mycket i vagnen. När jag stack ut näsan utanför förgården bet frosten i kinderna rejält. Den tjocka dimman låg som ett täcke över marken. Efter lite frukost begav vi oss ut, jag, Sara och Uffe. Så fort vi hade kommit upp mot trädgränsen lättade dimman och solen började skina från klarblå himmel. Den totala känslan av lycklighet och avkoppling infann sig ganska snart.

Det har varit en bra dag. Visserligen har vi bara sett en tjäder och en ripa, men jag är jättenöjd med framför allt Boys sök. I dag sökte han i god kontakt och inte alls för stort. Han gjorde bara ett par större sök. Stacie-gumman jobbade på jättebra under förmiddagen. Hon är underbar i sin kontakt. Men efter lunchen upptäckte hon att det fanns gott om möss och en och annan lämmel, så hon började söka sådana istället för fåglar. En setterrumpa med viftande svans i vädret samt huvudet ner i en mosstuva var inte en helt ovanligt syn mot slutet av dagen. 🙂

Här kommer ett par bilder från dagen. (När jag kommer hem, kommer jag att lägga ut alla höstens bilder i ett album under foton)


Fredagmorgon den 1/10-2010. Skogen känns nästan liten kuslig med sin kyla och tryckande dimma. Foto: Sara Öhlund


Nu har vi kommit upp ovanför dimman, som fortfarande ligger som ett bomullstäcke över dalgången. Foto: Sara Öhlund


Jag och Boy. Stacie är ute på sök. Foto: Sara Öhlund


Stacie. Foto: Sara Öhlund


Boy.


Lunchtime. Uffe och Sara.


Kylie. Setterligans mamma, som även kallas för ”Mamma Mu” vaktar husses bössa. 🙂


Boy sträcker ut. Foto: Sara Öhlund


Björkarna börjar bli kala.


Jag och settrarna. Foto: Sara Öhlund


Stacie på väg in.


Vi hade en oerhört fin dag. Njöt till 100 procent. Foto: Sara Öhlund


Stacie blickar ut över vyerna.

Relaterade inlägg