Snöless

Känner en viss mättnad på snö. Faktiskt! I allafall här nere vid kusten. Här får det gärna tina bort på en gång, men ovan odlingsgränsen får det med glädje vara kvar ett tag till.

Ännu en fjällhelg är avverkat. En ganska okej helg – trots att vi inte fick någon blå himmel och gassande vårsol. Jag har varit på fjället och tränat hund i vanlig ordning. Men allmäntillståndet har inte varit på topp. Värken har varit grym. Vaknade klockan 5 nattten till i går och i morse var det kört vid 4-tiden. Då sa rygg och nacke i från.
Åh, vad jag önskar att man skulle kunna få vakna en endaste morgon och känna sig värkfri men framför allt totalt utvilad. Känns som en livstid sedan sist.

Till alla som påpekat att jag måste gå upp i vikt efter mitt viktras, (7 kilo på drygt 4 månader), kan jag berätta att nu har det vänt åt plusshållet. Ett kilo upp sedan sist. Jag har inte medvetet arbetat aktivt för att gå ner i vikt. Jag har själv förvånats och stundvis förfärats över hur fort de har rasat av mig. Några kilo ner ville jag gå, men jag ville inte hamna i den viktklass som jag befann mig i som ungdom.
Nåja, det kommer en sommar och då hamnar det alltid några kilon på hullet.
/Elin

Relaterade inlägg