Fredagsmys

I morse när jag vaknade uppfylldes jag av en skön ledighetskänsla. Ett tag visste jag inte riktigt vilken dag det var, trots att jag bara har varit ledig i två dagar.  Jag har ett par dagar kvar av min längre ledighet, börjar inte jobba förräns på tisdag. 🙂

Hela dagen har jag strosat omkring och plockat lite här och lite där. Åkte en sväng till byn med lite skräp till åvc. Det om något är ett riktigt tråkgöra. Inte blir man på bättre humör när man märker att containrarna är sprängfulla och inte ens en mikroliten bit kartong går in. *grr*

I eftermiddag har jag badat alla hundarna. Det i sig är en utmaning med stor U, framför allt när Boy ska in i vår halvrunda showerstreamer med en massa lullull. Det brukar sluta med att jag är minst lika blöt som jyckarna. Men nu är det gjort och han är ren och fräsch inför morgondagens utställning i Skellefteå som VBFK arrangerar.

I kväll blir det att mysa framför tv:n i ett rendoftande hem med massor av tända ljus och lite godsaker.

Relaterade inlägg

En tanke på “Fredagsmys

Kommentarer är stängda.