Migränmorgon

Jag skrev att vi hade köldrekord häromdagen i vår lilla by. Kylan höll i sig och blev ännu kallare. I går hade vi närmare 30, vilket definitivt inte hör till vanligheten hos oss.

Gårdagen var ingen rolig dag. Det började strula redan på morgonen när jag skulle sätta in mina linser och den ena linsen sprack och delade sig i två bitar i ögat. Ont som tusan gjorde det. Därefter lite gorm på en trött tonåring som inte ville stiga upp och annat innan jag kom mig iväg till jobbet, som visade sig bjuda på en arbetsdag med mycket att göra. Väl hemma igen insåg jag ganska fort att vi inte hade något vatten i kranarna. Vi trodde först att något hade gått sönder (häromdagen var vi utan varmvatten). Men efter kontroll visade det sig att vattnet ”bara” hade frusit.

Till slut la jag i soffan och tjurade. Kändes väldigt nära botten – om man säger som så.

I dag vaknar jag upp med en sjujäkla migrän och termometern visar 26 minusgrader. Hoppas det blir mildare frampå dagen så att man kan aktivera hundarna ordentligt. Lilleman är überpigg och behöver få jobba av sig lite energi.
/Elin

Relaterade inlägg