Layoutbyte

Ny layout – igen. Jag har suttit och gjort om den en del, så det är inte säkert att den är så driftsäker. Har inte kollat igenom all kod riktigt ordentligt. Det finns en del saker som måste åtgärdas. Men den få fungera en stund. Hips vips blir det en ny. 🙂

It’s the little things that makes life big.

/Elin

Nostalgi

Ledig dag och jag ägnar mig åt att varva tråkgöra hemmavid med lite hundträning och surdegsbak. Kroppen känns inte helt okej.

I dag har det varit en nostalgiresa i en grupp på Facebook. Vi är många som har funnits på nätet i massor av år och vi har alla haft dagbok på nätet. Det var lite annorlunda jämfört med dagens bloggar. Det är ju inte så värst länge sedan jag tog steget från kod-knackande och allt som hör till för att ge mig in i WP-världen.
Det var en rolig tid. Man lärde känna så otroligt många människor. Än i dag har jag fortfarande kontakt med många. Jag sökte i mitt gedigna arkiv från 2000, då jag började på nätet, och hittade en massa skärmdumpar över mina gamla layouter/designer. Här hittar du dom: www.elinsite.com/layouter.htm

I kväll blir det röding till middag. Känner riktigt hur jäkla gott det ska bli. Det är sällan vi äter det, trots att vi ofta tillbringar tid i fjällvärlden. Men nu jäklar har jag ett par stycken i frysen och det känns så bra. Fler ska det bli innan hösten är slut.
/Elin

Nytt utseende och efit

Leker lite med en ny layout på sidan. Är inte helt nöjd. Ska koda vidare i css:en. 🙂

Förkylningen håller sakta men säkert på att ge med sig. Jag är fortfarande lite tät i halsen på morgnarna och så har jag en retsam hosta. Men inget mer, så man får väl vara glad för det lilla.

I lördags var det EFIT. Jag fotade delar av dagen. På kvällen fick vi främmande, så jag glömde faktiskt bort att fota. Men här är bilderna i allafall.

Går framåt

Det tar sig sakta men säkert framåt. Det är inte gjort i en handvändning att göra om sidan från scratch och välja ut vad som ska föras över från den gamla sidan till den nya sidan. Jag väljer dock att låta det mesta från den gamla sidan vara. Bland annat mitt gedigna dagboksarkiv som sträcker sig från år 2000. Det är väldigt många sidor och ord som har skrivits under 10 år!

Jag är inte på långa vägar nöjd med det här utseendet, men det kommer att ändras allt eftersom jag blir varm i WP-kläderna. Det är lätt att fastna vid datorn när kreativiteten griper tag i en, men vädret är så gudomligt ute, så jag måste bara ut en sväng och träna hundarna lite grann.