Summering

Sitter med en kopp kaffe och inväntar lite bättre väder. Det känns som om det är dags för sommaren att komma på allvar med värmen! De dagar vi har haft finväder har varit alldeles för få enligt min mening.

Dagarna har gått i en väldig fart, som vanligt. Förra helgen tillbringades till stor del i Finnliden där jag var med på ett hörn och tränade med Boy när Tina och Johan hade sin kennelträff. Det är alltid kul att träffa likasinnade och få träna med olika typer av störningar. På lördagkväll åt vi middag i grillkåtan tillsammans med Kicki, Uffe, Agnetha, Dick och Sara. Kvällen avrundades med lite lerduvsskytte. Kan bara konstatera att majoriteten av riporna lär överleva när jakten drar igång. 🙂


Stilig kille med fågel i näsan.


Och så beröm efteråt.

I måndags åkte vi i vanlig ordning ett gäng tjejer från tidningen för att delta i det årliga Vårruset i Luleå. I år utmanade jag mig själv eller rättare sagt tog fighten mot min kropp och efteråt var det en skön vinnande känsla. Om än kroppen ganska snart gav en rejäl käftsmäll och vann den totala kampen.


Alla samlade efter målgången. Foto: Kurt Lundberg.

Tisdag och och i går kväll har jag varit i Måttsund och kursat. Nu återstår bara en avslutningsträff kvar av lydnadskursen till helgen. Det har varit roligt att se utvecklingen hos både hundar och förare.

Nu väntar några dagars mys på hemmaplan. Ska försöka få undan lite tråkgöra som har samlats på hög och koppla av mellan varven.

Relaterade inlägg

En tanke på “Summering

  1. Fina bilder från träningen med Boy. Själv har jag fullt sjå med att hålla ordning på allt så kameran har inte prio ett om jag säger så (om än jag så gärna skulle velat ha lite bilder).

    Det gör väl inte så mycket om riporna får leva, det finns ju så gott om gödkyckling i frysdiskarna 😉

Kommentarer är stängda.