Fjällhelg

Det känns som om jag inte gör annat än upprepar mig här i bloggen. Men just nu är det väldigt mycket fjäll, hund och träning i mitt liv. Det är den årstiden. 🙂

Fredag morgon åkte jag upp till fjällen med enbart Boy med mig eftersom att Leffe hade jourhelg och Linus inte ville följa med. Det har blivit tre träningsdagar på fjället med grabben och det har varit ett varierat resultat. Har hittat en hel del fågel. Men de är allt annat än samarbetsvillliga. Grymt lätta på vingarna. Man kommer inte nära hunden utan att stöta upp fåglarna. Trist. Men ett par fågelarbeten är jag riktigt nöjda med. Andra lite mindre. 🙂

I fredags var det mulet men ganska behagligt ute. I går regnade det ganska mycket. Det känns ju helt sjukt med tanke på vilken månad vi befinner oss i. I morse vaknade jag av att regnet slog i husvagnstaket. Jag muttrade ganska rejält när jag upptäckte att jag hade stigit upp klockan 6(!) en söndagmorgon. Men det positiva med det hela var ju att det blev en lång dag. Regnet drog snabbt förbi och i dag blev det en strålande solig förmiddag på fjället. Jag hade inte alls lust att bege mig hemåt.

[nggallery id=21]

I morgon är det arbetsdag och det är även dags för den stora hälsokontrollen. Med jämna mellanrum får alla anställda på tidningen göra en sådan hälsotest och det är alltid lika kul/hemskt att se resultaten. Vårens slarv med rökningen kommer nog att ge vissa utslag. Men nu är det färdigt med den ovanan. 🙂

Relaterade inlägg

En tanke på “Fjällhelg

Kommentarer är stängda.