Städdjävul

I dag har städdjävulen anfallit mig. Jag har gjort en stor utrensning i Linus garderob. Nu finns bara kläder som är hela och som passar. Det blev gott om plats. Hade tänkt fortsätta med våra garderober, men då gick luften ur mig.
Jag har även bitit ihop och putsat fönstrerna utvändigt. Rekordtidigt, men det var så pass varmt ute så det gick bra. Skönt att få det gjort. Men det är ett smärre h-vete att utföra det. Nacken är i total uppror nu.

Efter en hel del påtryckningar från Linus tog även jag fram min cykel så att vi kunde cykla en liten tur efter vägen. Det var uppfriskande. Men hade varit betydligt mer lättcyklat om jag hade välpumpade däck. Det blev bara en kort tur.

Nu är det två veckor sedan jag var med Fly till veterinären och det konstaterades att hon har elakartade tumörer. De växer med en otäck hastighet. Sanden rinner sakta men säkert ut i timglaset. Hon är fortfarande superpigg och alert. Springer och busar ute ögonen lyser av glädje. Men det kan snabbt ändra sig. Magkänslan säger att det snart är dags med tanke på hur snabbt knölarna växer. Lillhjärtat!

Relaterade inlägg

En tanke på “Städdjävul

  1. Huga låter inte alls skoj , men skönt att hon e lika pigg i lekfull än.Hon kommer verkligen att lämna ett stort tomrum i våra hjärtan den dagen hon lämnar denna jord.

Kommentarer är stängda.