Mysig helg med sonen

I slutet av veckan såg det inte hoppfullt ut att den inplanerade fjällhelgen skulle gå att genomföra. Jag hade hög feber i mitten av veckan, men i fredags var det feberfritt så jag och Linus styrde kosan upp mot fjällen tillsammans med killarna, Boy och Scott. Stacie fick stanna hemma i helgen med husse. Vi har haft en riktig mysarhelg i husvagnen. Fin mamma-son-helg. 🙂

Det var en strålande fin dag i går. Jag var rejält tät men fortfarande ingen feber, så jag gav mig ut på fjället. Men det gick tungt. Någon röst hade jag inte, var tjock i halsen. I dag är det bättre. Jag hann med en liten tur på morgonen innan vi åkte hem. Boy fortsätter glädja mig med den fina kontakten och söket som nu är helt i hand och inte alls stort. Det var det inte i höstas. Han är dock lite het vid fågeltagning och vill ta några meter efter fåglarna. Det måste vi jobba hårdare med. Men en jäkla viltfinnare är han, det kan man inte säga annat om.

Lilleman Scott har även han haft fågelkontakt. Under ett släpp där han struttade omkring lättade det ripor som han aldrig hann se, men han kände dofterna av dom och utredde platsen. Sen kopplade jag honom och vi fick ett riktigt fint arbete på en singelripa som han stod för och när den sedan flög satte han sig och satt sedan lugnt och tittade efter fågeln.

[nggallery id=29]

/Elin

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Mysig helg med sonen

    1. Det var mysigt att bara vara och mysa i husvagnen tillsammans. Är feberfri, men grymt tät. Snyter mig i ett och så har jag en grym hosta. Hoppas det ger med sig snart. Vi ses. Kram!

Kommentarer är stängda.