En hemma-mys-helg

Bild från Google.

Vi har haft en mysig hemmahelg. I går åkte vi till stan för att shoppa lite nya kläder till sonen inför skolstarten. Att gå med en tonåring i klädaffärer är inte det allra lättaste – men några plagg blev det. Kvällen bjöd senare på kräftor, filmmys med tända ljus i höstmörkret. *lovely*

När jag var liten plockade jag alltid blåbär och åt dom direkt med mjölk. En tradition som jag hållit fast med även i vuxen ålder. Jag och Linus har under förmiddagen plockat lite blåbär som vi åt upp på en gång. Det är ju så gott!

Jag har även hunnit med att träna en och en hund. Jag är supernöjd med dagens pass tillsammans med Boy. Vi fick till två klockrena apporter med gömd apport. Något som han på sista tiden har strulat lite med. Det går framåt! Samma sak med kontakten och den omedelbara reaktionen på mina kommandon.

Fredagkväll påbörjade jag två nya projekt här hemma. Det första var att göra iordning en surdegsgrund (nu ska här bakas surdeg!) och det andra var att gjuta ett rabarberblad. Bägge sakerna helt nya för mig. Första verkar jäsa på bra. Det andra blev inte helt lyckat. När jag skulle ta bort rabarberbladet och försiktigt borsta bort lite sand sprack det. Nu ligger det sprucket bland mina blommor i väntan på att jag får ny energi att göra ett nytt.

Klicka för att se i fullstorlek.
Klicka för att se bilden i fullstorlek.

/Elin

Relaterade inlägg