Skön morgonpromenad

Det halsonda och den täta näsan har övergått till en retsam hosta.
I går var det dags att öppna den första luckan i julkalendern. Vilket tryck det blev på kalendern under dagen. Det är kul.


Härlig morgonpromenad med stämningsfullt ljus.

Jag tog en tur med hundarna efter skogsvägen när jag rättat alla svaren nu på morgonen. Det var uppfriskande och rofyllt. Älskar morgonljuset när solen håller på att gå upp. Nu laddas det för kvällsjobb på tidningsfabriken. Men innan dess ska jag kika förbi och mata ett gäng charmiga killvalpar som bara blir busigare och busigare.

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Skön morgonpromenad

  1. Så mysig kanske man skulle följa med nästa gång 😉 Tusen tack för att du ställer upp för killgänget…det är guld värt *Kramen*

    1. Det är så lite så. 🙂 De åt för brinnande livet och härjade loss rejält. Du får väl se om det är på tok för rörigt i skåpen när du kommer hem. Jag passade på att plocka ur maskinen när grabbarna grus busade. 🙂

Kommentarer är stängda.