Förkylt

I dag är det en smått tung dag. Jag kände redan natten till i går att det liksom kliade i halsen. Under hela dagen på jobbet fortsatte det och i går kväll kom det sviniga halsontet. Att vakna i morse var inte kul. huvudet kändes tungt och mosigt och det var inte härligt att andas med en igentäppt hals och när jag skulle prata med Linus fick jag knappt fram ett ord. Nu känns det lite bättre, jag har kurerat mig hela dagen.

Efter lunch tog jag med mig Boy ut i skogen för att jag skulle få lite frisk luft och rensa luftvägarna lite grann. Efter bara 5 minuter signalerade GPS:en att han stod. Mycket riktigt så stod han cirka 70 meter in i den täta skogen. Det tog flera minuter innan jag hittade igen honom. Han stod i ett stramt och stiligt stånd och jag skulle just skidra upp mot honom genom riset när jag råkade trycka upp den stora tjädern. *skit också* Boy sprang fram till där fågeln hade suttit och tog nytt stånd, jag skickade på honom igen på sök och stod själv kvar och muttrade lite för att situationen inte blev komplett. Kul i allafall att vi hittade fågel.

Nu blir det att krypa ner under täcket i soffan och se lite film tills Leffe kommer hem.

Du missar väl inte att det är kalenderdags i morgon, då öppnas första luckan i min kalender. www.elinsite.com/julkalendern

Relaterade inlägg