Mystisk väckare

I dag ska ett mysterium utredas. I går, när jag skulle ställa väckaren, upptäckte jag att den ordinarie tiden var en timme fel. Den visade 22 i stället för 23. Nåja, jag ställde om klockan och kröp ner i sängen.
Jag har en viss nojja över att väckaren inte ska ringa så jag ställer alltid mobilen 5 minuter efter väckaren, som säkerhet.

I morse vaknade jag av mobilen. Trött som tusan stängde jag av den och gick ner. Konstaterade bara att jag nog hade varit svinigt trött eftersom jag inte hört ordinarie väckare. Men när jag sedan vid 7 gick upp för att väcka Linus kastade jag ett öga in i vårt sovrum och ser att väckaren visade 06:00. Alltså, återigen en timme fel. Va fan händer!! Vem tusan är det som jävlas med mig? Tekniken eller?

Helgen har som vanligt gått fort. I lördags var jag i Kalix på en provledningskurs. På kvällen blev vi bjudna på en smarrig middag hos Kicki och Uffe. I går var jag ute två timmar i skogen med hundarna. Först en timme med Boy och sedan en timme med Stacie. Hon låg inte högt i värde när hon totalt stängde av hörseln när vi skulle bege oss hemåt. Hon skulle bara veta vilka ramsor jag rabblade.
På eftermiddagen gjorde jag och Leffe en matsedel för veckan och åkte ner till stan. Det är så grymt skönt att ha måltiderna planerade.

I dag är det ledig dag. Jag har tänkt börja planera julhandlingen och alla övriga julsysslor som ska göras måste jag skriva ner. Jag känner av julstressen och börjar ha lite panik över att inga julklappar är inhandlade ännu.

Relaterade inlägg