Hemma igen

hemma igen efter en mysig och avkopplande helg i husvagnen. Avkopplande har den verkligen varit. I går tog jag med mig hundarna ut i skogen. Jag gick en bit upp mot fjället där de fick springa av sig lite energi. Gissa om de gillade att springa i den relativt lätta snön som bitvis var ganska djup.

Efter promenaden körde jag ett kortare lydnadspass med en och en hund på parkeringen innan jag tog mig en riktigt varm dusch. Efteråt kurade jag ner mig i husvagnssoffan med en bok.
En hel del onyttigheter har slinkit ner under helgen. 🙂

I går var det också EFIT. Något som jag helt glömde bort på eftermiddagen. Men några bilder blev det i allafall under dagen.

Relaterade inlägg

En tanke på “Hemma igen

  1. hej. här och kikar på din Efit dag. Jätteroligt att se andras dagar. jag är med igen för första gången på många år. ha det gott/leila

Kommentarer är stängda.