Töar allt för tidigt

Söndagen inleddes i skidspåret på ängen. Arvid tyckte det var kul med snabba och isiga spår.

Det är plussgrader. Och prognosen säger att de ska hålla i sig under hela veckan. Jag får panik! Vårvintern har knappt börjat. Ska allt tina bort innan man hunnit njuta av solen på härliga fjällvidder. Kommer det efterlängtade Vindelälvsdraget att kunna genomföras om en dryg månad?

Tiden går fort. Vi är snart i början på mars. Det har och är en intensiv tid med mycket draghund just nu. Jag och Ove har kört ett par tävlingar och han går från klarhet till klarhet. Jättekul! Förra helgen tävlade vi först i Jävre där vi var snabbast i vår klass. På söndagen åkte vi till Skellefteå med tre stafettlag från klubben. Vårt lag blev 3:a i distriktsmästerskapet. Riktigt kul.

Närmast väntar en lokal tävling här i Piteå som våran klubb anordnar sedan blir det att köra på SM och därefter avsluta dragsäsongstävlingen med ett intensivt Vindelälvsdrag. Kul!

I går körde Johan upp nya vagnen till fjälls och dockade ihop den med förgården. Jag hoppas som sagt var att säsongen kommer att stå emot blidan som råder så att man hinner njuta av vårvintern innan våren/sommaren kommer.

Relaterade inlägg