Fin januaridag

Ledig i dag och i morgon vilket känns skönt. I dag har det varit en härlig dag med endast 6 minusgrader och strålande sol från en blå himmel. (Klicka på bilden nedan för att se den i fullstor storlek.)

Efter att Linus hade åkt till skolan i morse kröp jag ner under täcket i soffan. Såg en stund på tv tills strömmen for. Blev så irriterad så jag gav tusan i allt och la mig istället och sov en stund. När jag vaknade till hade strömmen fortfarande inte kommit tillbaka. Efter ett samtal till elbolaget fick jag veta att det var planerat. Hmm.. någon infolapp har inte vi fått.

Tog med mig hundarna ut på en skön skidtur. Strömmen kom inte tillbaka förräns vid två-tiden. Tänk att man ska bli så ”handikappad” utan ström.

Relaterade inlägg

En tanke på “Fin januaridag

Kommentarer är stängda.