Packar

Full fart mot helgen! Jag håller på att packa för fullt inför en helg i husvagnen. Önskedrömmar är ju att man får någon sån här härlig dag som bilden nedan visar. En arkivare från april förra året, då man kunde åka i kortärmat, om man ville, på fjället. Lovely!

100428_5

Veckan har gått i en rasande fart.  Hoppas att helgen inte går lika fort. 🙂 Det har varit en intensiv träningsperiod den senaste tiden med framför allt Boy. Och träningen har gett resultat. För under min ledighet gjorde jag apportprov med Boy och blev godkänd. I och med det får han nu startas i öppenklass på jaktprov. Redan nästa helg är han anmäld till säsongens första prov. Ska bli kul. Även om jag är äckligt nervös när det gäller jaktprov. Men samtidigt som det är nervöst så är det roligt. Fast ibland frågar man sig varför man utsätter sig för det. 🙂

Ha en trevlig helg allihopa!

Relaterade inlägg