Intensiv period just nu

Full fart mot vårvintern! <3

Dagarna flyger fram. Det känns ibland som om man springer mitt i ett hamsterhjul. Det är mycket som händer nu. Omorganisation på jobbet som kräver sitt med en rad nya arbetsuppgifter. En intensiv tävlingsperiod inom draghundssporten samt jaktprov drar nu också igång. Mars månad är fullbokad så när som på en helg som jag hoppas att vi ska kunna åka till husvagnen som vi inte har varit i sedan nyår. Och så väntar ju den fantastiska femte årstiden – vårvintern. Jag hoppas hinna med lediga stunder på fjället innan vi går över till vår och sommar. Känner att jag behöver komma ifrån och bara vara. Hitta lugnet!

Jag är väl förberedd inför kommande tävlingar. Har haft en bra förvinter och vinter där jag har tränat mycket och jag känner mig i bättre form än vad jag gjort på länge. Även hundarna, och då framför allt Ove som kommer att vara den som ska tävla mest, är i bra form. Ska bli kul att köra.

Samtidigt som jag tittar på vinterns aktiviteter har jag börjat planera sommaren och höstens utmaningar. Målet är att genomföra ett par lopp under sommaren/hösten. Hoppas bara att mina knän och fotleder håller. De har stökat hela vintern och jag får inte riktigt bukt med problemen.

Siktet inställt på nya utmaningar!

Relaterade inlägg