Vilken vecka!

Wow, vilken vecka vi har haft! Så långt i från min vardag som man kan komma. Under veckan har vi tillsammans med 30 personer bott i Villa Los Arcos, en lyxvilla belägen i Mijas, Spanien. Där har vi firat vår kompis Fredrik som fyllt 50. Gemenskapen har varit fantastisk under veckan. Ett stort härligt kollektivliv med bara glada miner. Många nya vänner har vi fått och skratten har avlöst varandra.

Vi har blivit bortskämda av kockarna som serverat oss goda luncher och middagar. Frukosten har vi gemensamt ordnat.

Dagarna har bjudit på gassande sol och med temperaturer kring +30-35 grader. En hel del sport, lekar, samtal och promenader. Villan var belägen ganska högt upp mot bergen, så det var väldigt kuperat när man skulle promenera. Vaderna fick sig en genomgång. 🙂

En av veckans höjdpunkter var utflykten till berget Sierra de Mijas. Längs steniga slingriga stigar tog vi oss upp på berget, som ligger cirka 700 meter över havet. Känslan att få springa i den miljön var magisk. Vilken utsikt, vilken känsla! Ett bra pass för kroppen.

Värmen lindrade visserligen min dagliga värk, men låsningarna och nackvärken gjorde sig rejält kännbar i mitten av veckan. Jag hade sett ett ställe på stan som hade massage som jag bestämde mig för att gå ner till. Dessvärre hade dom inte öppet när jag kom dit. Endast helger. Försökte lokalisera någon annan, men gav upp. Strosade längs stranden en stund, innan jag kikade in i en och annan affär.

När jag hade bestämt mig för att gå tillbaka upp till villan, och istället ta en behandling när jag kom hem till Sverige, så snubblade jag över en salong i en gränd. Vilken fullträff att jag klev in där. Kvinnan var nämligen en grymt duktig massageterapeut som visste vad hon gjorde. Hon behandlade min bröstrygg och nacke. Fick loss massor av låsningar och gav massage på djupet, inte vara finmassage. Precis vad jag behövde. Som grädde på moset fick jag prova en för mig ny benbehandling, där man stoppade in benen i ett par tjocka byxor som med hjälp av kompressorluft masserade en från fötterna upp till ljumskarna. Gosse så skönt det var!

Den här veckan kommer man leva länge på!

Relaterade inlägg