Bilder ur delar av mitt liv – som ger ro i själen

Jag har grävt i mitt bildarkiv och gjort ett litet bildspel med musik med bilder som skildrar delar av mitt liv och visar vad som ger mig sinnesro – balsam för själen. Livet består av småstunder som är viktiga att njuta av. Motgångarna, som bland annat en livsförändrande olycka samt allt för tidig förlust av min mamma, har format mig som person. Carpe diem – ett ordspråk som fler borde anamma.
(Sätt på högtalarna när du ser filmen för att lyssna på låten som till stor del stämmer in på mig)

/Elin

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Bilder ur delar av mitt liv – som ger ro i själen

  1. Så otroligt fint Elin! Jag tror att motgångarna vi möter i livet är till för att vändas till styrka. De påverkar och formar oss men ger också en inre kraft att fortsätta leva och vara tacksam för det liv vi fått.

    Kram Maggan

Kommentarer är stängda.