Dagens skulle vilja ha-inlägg


Sitter och surfar runt på olika webbutiker. Det finns mycket fint och braiga funktionsplagg som jag mer än gärna skulle vilja ha. Mina windstopperhandskar har gjort sitt efter flera säsonger. En sån där tröja från Aclima skulle sitta som ett smäck en kall vinterdag på fjället. 🙂
/Elin

Relaterade inlägg

4 reaktioner på ”Dagens skulle vilja ha-inlägg

 1. På min ”skulle vilja ha”-lista står MINDRE KYLA!
  Brr! -28 är på tok för kallt.
  Och så skulle jag vilja ha ett par varma överdragsbyxor. Eller kanske en täckkjol istället för täckbyxor?
  Nä. Värme är det jag vill ha!

  1. Det håller sakta men säkert på att vända och bli varmare. Så det finns hopp Ewa. 🙂
   /Elin

  1. Japp, de är som gjorda för mig! Är framför allt grymt sugen på Aclima-tröjan med huvan. Skulle verkligen vara varm och skön när det är dåligt väder och kallt.
   Kramen!
   /Elin

Kommentarer är stängda.