Bilstrul

En schysst arbetsdag fick ändrade vindar när jag slutade och skulle starta bilen för att åka och handla och sedemera bege mig hemåt. Så fort jag hade vridit om nyckeln började batterilampan lysa. *mutter och elände* Skyndade mig att stänga av bilen och ringa Leffe som fick vända om (han hade redan hunnit ett par mil). Han konstaterade ganska fort, efter att ha kollat under huven, att bulten till sträckaren som hör till fläktremmen hade gått igen. Det är nu tredje gången inom loppet av ett halvår.

Istället för att börja bogsera hem bilen alternativt köra den så länge strömmen skulle räcka i kylan valde vi att lämna in den på verkstaden. Dessutom kände Leffe sig så less så att han ville inte byta det där igen själv.
Så nu är man billös igen ett par dagar. *skiiit* När man bor som man bor är man ganska beroende av fordon.

Nåväl, bara bita i sura äpplet och hoppas att kostnaden inte blir allt för dyr.
I övrigt har det som sagt var varit en bra dag på jobbet där flera roliga jobb har bokats in för framtiden.

Relaterade inlägg