Ett hälsicke

Tidigare i veckan har jag känt en skärande värk i hälen som liksom kryper upp mot hälsenan. I dag har den värken gjort sig rejält påmind. Det gjorde ont som f*n när jag skulle gå en långpromenad med hundarna. Någon som har några diagnoser att ställa? Ska ta fram förstoringsglas och undersöka om det är ett elakt hundhår som krypit in. Det brukar ju kunna göra ont.

Jag såg ett klipp på nätet när en herre fick värsta skrattattacken när han skulle vara skärpt. Det är både kul men samtidigt kan det vara lite pinabelt att få sådana där hejdlösa skrattanfall som inte tycks kunna sluta. Man försöker skärpa sig och så bubblar skrattet över. För flera år sedan satt jag i kassan i pappas affär. Det var högsäsong och affären var knökfull och kön till kassan var gigantisk. Jag var trött i huvudet och det krävdes inte mycket för att utlösa ett skrattanfall. Det blev så hysteriskt så att tårarna sprutade. Tack och lov smittade det av sig till personerna i kön. Men jag klarade inte av att sitta kvar. Var tvungen att gå ut ur affären.

Känslan efteråt är ganska skön. Man får liksom rensa kanalerna. Det är samma sak när man ser en film som får en gråta. Jag såg en grymt sorglig film som förmodligen fick mig att minnas känslan när mamma gick bort. Jag satt till slut och tokgrät, hulkade på som jag vet inte vad. Men efteråt var det så skönt.

Man gråter alldeles för sällan och man borde verkligen tokskratta oftare – det är rena detox-metoden för kropp och själ!

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Ett hälsicke

  1. Nä jag är ingen doktor eller sjuksköterska, men jag hade ont själv mitt under hälen, det gjorde ont varje steg jag tog och det visade sig vara hälsporre… Turligt nog har det aldrig kommit tillbaks!

Kommentarer är stängda.