Fina dagar i fjällen

Hemma efter ett par dagar i husvagnen i fjällen. Det har varit behövligt. Mysigt, avkopplande och skönt har det varit.
Dagarna har innehållit fina fjällturer, träning och jakt.
Lördagens jaktpremiär bjöd på strålande sol, men tyvärr inte så mycket fågel. Under hela dagen hörde vi endast en riptupp som skrattade. Men det var i allafall skönt att vara på fjället och ladda batterierna.
Boy har jobbat på bra. Även Scott. Men unge herrn behöver komma i mer fågel nu när han blivit äldre så att han kommer igång ordentligt.
[nggallery id=34]

En reflektion över det sociala mediet Facebook. Allt fler har blivit som uppslukade och lever uteslutande sitt liv på facebook. Vad gjorde man innan det fanns. Jo, man ringde till varandra och man hälsade på varandra. Man var vänner i verkliga livet. Nu har det skrämmande nog blivit så att ”är man inte vän på facebook – så är man inte vänner alls i verkliga livet”. Facebook underlättar att nå ut till flera, men seriöst – det är ju för fan inte verkliga livet. Naturligtvis finns det många fördelar med FB. Det är ett bra sätt att hitta gamla barndomsvänner som man har tappat kontakten med samt släktingar och vänner som inte bor i landet. Men för många går det till överdrift.
/Elin

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Fina dagar i fjällen

  1. Åh vilka härliga bilder!
    Jag längtar till dessa vyer. Vi kommer att åka upp ett par helger nu i början/mitten av september. Har ju anmält ”lillplutten” min till provet den 15:e. Tjurig som man är, ger man sig ju inte i första taget…jag SKA ha en premiering på honom 😉

    Ha det bra, så ses vi säkert fortare än man tror

Kommentarer är stängda.