Skolstart

I morgon börjar allvaret om för tonårssonen. Det är skolstart och han börjar i åttan(!). Shit, tiden går. Det blir spännande att se om han kommer sig upp i tid. Risken finns att jag får dra upp honom och kasta han i älven för att få liv i han. Men den brutala omställningen brukar oftast funka. Att bit för bit försöka vända på dygnet funkar sällan eller aldrig.

Åttan ja. Hojja! Häromdagen blev jag än en gång varse om hur stor han håller på att vara. Vi var på polisstation för att göra pass och när grabben ställde sig under mätstickan höll jag på att baxna – 173 centimeter. Han har skjutit i höjden i sommar!
/Elin

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Skolstart

 1. Hej! Jag har följt din sida/blogg i många, många år. Är själv uppvuxen med fjälliv (dock inte uppvuxen i själva fjällen) och då främst i Arjeplogsfjällen och det var på den vägen jag hittade till din sida från början. Jag är verkligen inte flitig på att kommentera men nu tyckte jag det var dags 🙂

  Jag bor själv i Långnäs, grannbyn till Roknäs, och ville bara säga vilka vackra bilder du tagit av byn. Hela Infjärden är ju som ett enda stort smultronställe med vackra gamla byggnader och vidder!

  Ha det gott!
  Kram, Sofie

  1. Roligt att du följer bloggen och att vi nästan är grannar. 🙂
   Ja, det finns otroligt många fina byggnader och områden i Infjärden.
   Ha det bra!
   Kram

Kommentarer är stängda.