Vabb-måndag

Bild från husvagnen i går. Då var han rejält febrig. I dag är det bättre.
Bild från husvagnen i går. Då var han rejält febrig. I dag är det bättre.

Vabbar med en liten hängig kille som haft feber i fem dagar. Var feberfri i fredags, men sen kom den tillbaka och slog knock-out på grabben under lördagen och gårdagen. I dag är det dock ingen hög feber, men behövligt med vila. Jag väntar på att hälsocentralen ska ringa upp så vi får kolla så att det inte rör sig om något annat än en kraftigare förkylning.

2015-02-27 16.18.31

I helgen har vi varit i husvagnen tillsammans med Johan och Nanna. Det har varit en trevlig och rolig helg, trots förkylningar. Det blev en liten utflykt på fredagen och i lördags, när solen sken, passade vi på att åka ut en stund på fjället. Arvid och jag hängde i skoterpulkan medan resten av gänget åkte ut en tur med skidorna.

IMG_7415[1]

IMG_7413[1]

Nu börjar en härlig tid för oss ”fjällmuppar”. Solen börjar värma, föret börjar vara kanon för skidåkning och hundar. Få saker slår en dag på fjället när solen gassar från klarblå himmel och man kan skidra, ibland med bara armar, på skare med någon cm pudersnö. Det är grymt!

IMG_7424[1]

 

Relaterade inlägg