Höstlängtan

Planerna inför årets Pdol-festival var att endast mingla på området under dagtid på lördagen. Men så träffade vi på skellefteå-borna och det blev ändrade planer. Det blev en trevlig kväll med mingel och bra musik. The Arks avslutningskonsert var kanon. Jag, som var chaufför, drack endast mineralvatten i öltälten. Däremot var det väldigt många unga som hade fått sig både ett och två glas för mycket. Jag slogs av hur ”gammal” jag kände mig. Det tycktes vara till 80 % ungdomar ute på området. Man kan ju fråga sig till vilken grupp man hör. Ung eller asgammal? *ler*

I övrigt har veckan bestått av arbete, hundträning, arbete och så lite mer hundträning. Nu är jag less på sommaren och längtar enormt mycket efter hösten. Det pirrar nästan i magen av längtan att få strosa omkring på fjället i finväder med lagom temperatur och massor av färgsprakande omgivning. Se hundarna arbeta och förhoppningsvis hitta en och annan fågel. Livskvalite till 110 procent!


Arkivbild från hösten 2010.
Boy söker med glädje hösten 2010.

/Elin

Relaterade inlägg

En tanke på “Höstlängtan

Kommentarer är stängda.