Uppfylld av harmoniska känslor

Jag har en ledig tisdag och vädret kunde inte vara bättre. Solen skiner från en blå himmel och det är bara några minusgrader. Jag har varit ute och tränat en och en hund åt gången. Känslan som jag uppfylldes av när jag sakta gled fram på skidorna mellan snötyngda grenar som gnistrade av solskenet är helt oslagbar. Man får en stor dos av ”må-bra”-endorfiner.

Boy jobbade på bra, trots att han bitvis får simma rejält i den djupa snön. Han tog ett stramt stånd men det visade sig att det inte var någon hemma när jag skidrade fram till honom och gav han resningsorder. Synd. 🙁

Här är två bilder från i dag:

Underbara vidder som gnistrade i solskenet.


Boy jobbar på bra i den djupa snön.

Nu ska jag bege mig till affären och inhandla de ingredienser som jag saknar till kakorna som jag har tänkt baka i eftermiddag. Jag ska testa receptet på kakorna som en tjej som vi hade i tidningen för en tid sedan bakade när hon vann kak-sm. De innehåller vit choklad och macadamianötter.

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Uppfylld av harmoniska känslor

  1. Vilka härliga bilder, helt klart rätt dag att vara ledig på! Även för mannen i huset också, hoppas det går bra med ryggen.

  2. Vilken härlig dag du haft!
    Här har vi också passat på att vistas på skidor i skogen. En härlig dag när man inte vill vända hemåt!

Kommentarer är stängda.