Inspirationsbrist

I dag  har det varit en sån där dag då man inte riktigt hittar inspirationen till att göra något. Jag tog en tidig skogspromenad med hundarna. Tänkte att nollgraderna skulle pigga upp. Men inte blev jag mer energisk för det när jag kom hem.

Förra veckan var jag ute på två jobb med fotograf-Erik. Det ena var minst sagt annorlunda med fjärderfän inblandade. Jag skrev inte ut artikeln på en gång. Det brukar innebära att man kan han lite problem att tyda vissa av ens anteckningar, som för stunden alltid verkar hur begripliga som helst. I dag har jag gått igenom anteckningarna och börjat lite grann på artikeln. Men den där rätta skrivglöden har lyst med sin frånvaro. Förhoppningsvis sprakar den loss i morgon på jobbet.

Efter att Linus hade kommit hem från skolan i eftermiddags följde han med mig på en liten prommis med hundarna. Det var mysigt. Han var även hjälpsam att stoppa undan alla delar till studsmattan i förrådet samt hämtade in ved, så nu sprakar en värmande eld i kaminen här i köket.

På spisen puttrar en fiskgryta i väntan på att Leffe ska komma hem. Hittade ett nytt snabbrecept som jag inte testat innan. Ska bli intressant.

Relaterade inlägg