Före tuppen hos tandläkaren

Någon sovmorgon var det inte tal om i dag för Linus. Redan vid halv sex var han tvungen att stiga upp för att hinna klä sig och äta någon frukost eftersom han skulle vara hos tandläkaren 07.20(!). Snacka om tidigt. Både jag och Linus såg nog ut som ena riktiga sömngångare när vi gick in till tandläkaren.

Nåväl, fördelen med den ohumana tiden var ju att han inte missade något i skolan. Jag skjutsade dit honom direkt efteråt, så han var nog bara tio minuter försenad.

Han hade början till hål i en tand, men de kommer inte att göra något åt det än. Något som Linus var glad över eftersom han är, precis som mamma, lite smårädd för borrarna och sprutorna.

I dag fortsätter höstvindarna att härja ute. Jag har tänkt bylsa på mig lite kläder och göra lite nytta på gården. I år har jag tänkt hinna få undan en del sommarprylar innan snön kommer. Jag hoppas att snön inte är lika tidig som i fjol, då kom den ju den 6:e oktober (alltså i morgon), och den försvann aldrig. Tragiskt men sant. Vi har nog lång vinter som det är här i norr.

Relaterade inlägg

En tanke på “Före tuppen hos tandläkaren

  1. Undrar just om det är mamma eller sonen som såg fördelen med den okristligt tidiga tiden 😉
    Men fy, kom snön verkligen så tidigt i fjol!?! Nej, än vill vi ha kvar hösten, men såg bilder från härjedalsfjällen att snön låg tjock.

Kommentarer är stängda.