Mysig utflykt

I eftermiddag har jag och Linus varit på äventyr på Högberget i Svensbyn. Vi har gått upp till den välkända Eliasgrottan där stortjuven Elias gömde sitt stöldsgods under 1800-talet. Det var lite trångt att ta sig ner i grottan. Men trots klaustrofobi klämde jag mig ned i berget och vi utforskade grottan, som är cirka 12 meter lång. Mysigt!

Staciegumman på besök

I går var jag och Linus på bio och såg Spiderman 3 i 3D. Första gången jag ser 3D sedan jag var liten. Man kan väl lugnt säga att det var en grym skillnad mot för då. Jäklar vilka häftiga effekter och inte det minsta åksjuk blev jag. Möjligen att vi blev smått fnittriga och galna efteråt, men det kanske inte hänger ihop med vilken dimension filmen visades i. 🙂

Det var en jättefin kväll fylld med skratt, mys och härligt umgänge.


Stacie och Boy.

I dag är Stacie här och hälsar på medan hennes familj är i Boden. Grabbarna tyckte det var toppen när hon kom vid sjutiden i morse. Det är några månader sedan de sågs sist. Stacie själv saknade sin nya husse till en början, men fann sig sedan och somnade som en stock i sängen bredvid brorsan Boy.

I dag är det en ganska grå och mulen dag. Hoppas molnen spricker upp så vi får lite sol.
/Elin

Semester!

Semesterledig. Skönt!

Har haft en superrolig helg i Östersund. Nu väntar några dagar på hemmaplan med att bara vara. Grejja och dona. Varvar slappandet med lite träning med hundarna. Sen blir det en tur till fjällvärlden.


Träningsklädd för en liten tur med fyrbentingarna. Varmt var det!

Sommaren är skön. Men nu börjar jag längta efter hösten och allt som hör till.
/Elin

Bad


Nu törs man nästan tro att sommaren har kommit på riktigt även här i norr. I dag har det varit en superhärlig dag. Jag och Linus har för en stund sedan gått ned till älven med hundarna så att de fick svalka av sig. Visst räknas det som bad om man går så att vattnet går över knäna? *ler* Linus däremot doppade sig rejält och frustade sedan av att det var så kallt.
Hundarna tyckte det var toppen att få vara i vattnet. Det var en sån där avslappnad finstund där man bara är.
/Elin