Migränmorgon

I morse ville jag bara dra något gammalt över huvudet. Jag hatar att känna migränen det första man gör när man slår upp ögonen. Man ligger kvar i sängen en stund och försöker ligga rätt med nacke och huvud med förhoppning om att det ska släppa. Men det är bara att ge upp. Det bästa är att försöka kliva upp och få igång blodcirkulationen.

I dag är det inte så trevligt väder. Det snöar och blåsar en del. Mina planer på att ta mig till fjällen under min ledighet har inte riktigt gått som jag hade tänkt. Dels har sonen i huset inte varit speciellt sugen men framför allt har det inte funkat att åka iväg med alla hundarna när Stacie löper och Boy har varit grymt påverkat av det. Jag satsar istället på att ta mig upp nästa helg för att träna stenhårt.


Var är alla fåglarna matte?!?

I går var jag ute och nötte på med Boy i närmare två timmar. Det enda vi hittade var färska spår efter fåglarna. Var sjutton håller de hus?! Vill och behöver verkligen komma i så mycket fågel som möjligt så jag vet att allt fungerar som det ska inför provsäsongen. Ska försöka ta mig ut i dag en sväng om snöfallet lättar lite grann.

Relaterade inlägg