Mysiga känslor

Inför det här årets juletid blir jag mer och mer uppfylld av känslor. Julkänslor skulle jag tro att det är. Jag gillar julen och har alltid gjort det, men de senaste åren tycker jag att jag har saknat de där rätta känslorna. Nu går jag igång på annonser med julpynt, blir inspirerad av fina juldekorationer som vänner och bekanta gör samt av julsakerna som affärerna är fyllda av. Undrar om dessa känslor håller i sig fram till julafton, jag hoppas det eftersom jag tycker det är så mysigt.

I dag har jag varit och inhandlat siffor som jag ska sätta fast på blockljus och ha som adventsljus i stället för stake. 😉 I morgon ska jag bege mig ut i skogen och hämta in granris och förhoppningsvis kottar om jag hittar några. Dumt att jag inte plockade in några innan snön kom!

I kväll har vi varit på skolan och träffat representanter från kommnunen angående skolans framtid. Om deras förslag går igenom så läggs skolan ner efter det här läsåret. Vilket man har stor förståelse för eftersom elevunderlaget är alldeles för litet. Fast visst känns det lite trist.

Nu ska jag fortsätta se på halv åtta hos mig som den här veckan sänds från Piteå. Kul att se.

Relaterade inlägg