Andra certet

Vi har just kommit hem från vår långa dagstur till Kiruna. Det blev 88 mil. Vi klev upp klockan 3 i natt och åkte strax före 4. Kan lugnt säga att man var allt annat än pigg. Vi fick göra flera stopp bara för att få lite frisk luft och piggna till. Men det blev en kanondag. Boy vann jaktklassen, fick sitt andra raka CERT och placerade sig slutligen som 3:e bästa hane på ÖNFK:s utställning. Domare var Marina Bengtsson.

Boys kritik:
En 2-årig hane av utmärkt typ. Maskulint och vackert huvud och utryck med mörka vackra ögon. Utmärkt över- och underlinje. Välutvecklad bröstkorg. Fina tassar. Rör sig med ett effektivt steg. Vacker päls och färg.


Något suddiga fartbilder tagna i ett svårfotat ljus. 🙂

I kväll lär man somna som en stock i soffan!


Här är en bild som jag tog i farten halvvägs ut genom bilrutan på två älgar.

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Andra certet

Kommentarer är stängda.