Fel kommun!

För en tid sedan beställde jag några grejor som skulle skickas med DHL. Det i sig är ju inga som helst konstigheter. När jag i fredags fick SMS att paketet hade kommit tänkte jag åka efter jobbet och hämta det. Men när jag läser hela meddelandet ser jag att de för tusan hade skickat det till busstation i Älvsbyn! Det är ju för f*n helt fel kommun!

Idag har jag då, på min lediga dag, kört till Älvsbyn för att hämta paketet. Vägen dit är allt annat än rolig. Visst, den första delen är nyligt asfalterad. Men när halkan är som värst är det inte kul att köra en sån smal, slingrig och kurvig väg. Sista biten är rent överdjävlig med massa gupp och stora hål! *grr*

Relaterade inlägg

4 reaktioner på ”Fel kommun!

    1. Det roliga är att det var inga saker till mig utan prylar inför halloween till sonen. Så för min del var det allt annat än värt det. 😉

  1. Hej Elin !
    Visst var det 27/10. Har ialla fall skickat bilder så att det säkert kommer med.
    // Johanna

Kommentarer är stängda.